top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: de 7e Brigade tijdens een uitgebreide aanvalsoperatie in de Gazastrook


Screenshot YouTube


De afgelopen dag voerden gevechtsteamstrijders van de 7e Gepantserde Brigade invallen uit op een militaire post en een trainingskamp van de terreurorganisatie Hamas, dat zich in het hart van een burgerbevolking bevindt.


De strijders namen de controle over de gebouwen over en namen de inhoud ervan in beslag, waaronder tientallen wapens, raketten, UAV's, kaarten, communicatieapparatuur, mortieren, aanvalsdrones en technologische middelen.


Foto IDF woordvoerder


Als onderdeel van de aanval doodden de strijders van de 7e Brigade ongeveer 30 terroristen. Bovendien vielen de strijders het kantoor binnen van Muhammad Sinwar, de broer van Hamas-leider Yahya Sinwar, en namen ze terroristische uitrusting en de daar aangetroffen gevechtsbrochures van de organisatie in beslag.


Foto IDF woordvoerder


Bij een andere activiteit van het gevechtsteam van de 7e Brigade, in samenwerking met de soldaten van de Yalam-eenheid, vielen de jagers een militaire post van het 'Zabra'-bataljon binnen. Tijdens de scans vonden ze systemen voor het activeren en kalibreren van luchtafweerraketten. gelegen nabij een raketwerper die bedoeld was om Israël te treffen.


Foto IDF woordvoerder


Naast het raketlanceringssysteem werden verschillende onbemande luchtvaartuigen, wapens, een geladen raketwerper, technologische middelen, elektronische componenten en vele inlichtingendocumenten gebruikt door de terroristische organisatie Hamas gelokaliseerd.“De 7e Brigade leidt de 36e Divisie, beginnend bij de ingang van de Gazastrook”, verklaarde de gevechtsdirecteur van de 7e Brigade, luitenant-kolonel Amir. “De brigade heeft de afgelopen dag aanvallen uitgevoerd op een aantal Hamas-faciliteiten. "


Screenshot YouTube


‘Tijdens deze aanvallen ontdekken we veel antipersoneelswapens,’ vervolgde luitenant-kolonel Amir, ‘tijdens hovercrafts, wegvoertuigen en onbemande luchtvaartuigen, waaronder wapens, mortieren, inlichtingenmiddelen en technologische middelen. Tijdens de inval werden ook dertig terroristen geëlimineerd, die zowel in de schachten als in de open ruimte werden geïdentificeerd."


“Vervolgens ging de brigade door met het binnenvallen van het kantoor van Sinwars broer, Muhammad Sinwar, waar ze gevechtsdoctrine en andere inlichtingenmaatregelen identificeerden,” legde luitenant-kolonel Amir uit. “De brigade zet zijn strijd voort met al zijn macht, met al zijn kracht. , en zal doorgaan totdat we de overwinning behalen en de veiligheid van de inwoners van de staat Israël veiligstellen".


385 weergaven0 opmerkingen
bottom of page