top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: de 98e Divisie vond veel inlichtingen materiaal, o.a. over uitgaven

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen drie weken hebben de soldaten van de 98e Divisie in het Khan Yunis-gebied geopereerd, waarbij ze vijandelijke en terroristische infrastructuur vernietigen.De strijdkrachten schakelden veel terroristen uit in gevechten van dichtbij, lokaliseerden tientallen tunnelschachten die waren vernietigd en legden aanzienlijk inlichtingenmateriaal bloot dat bijdroeg aan het vergroten van de effectiviteit van de operatie.

In de afgelopen week, toen de operatie in Khan Yunis heviger werd, sloot de Kfir Brigade zich aan bij de divisieaanval en voegde zich bij de pantser-, infanterie- en commandobrigades.


Foto IDF woordvoerder


De operatie gaat gepaard met een nauwgezet en nauwkeurig brandplan dat bekend staat als de "Fire Belt". De 214e Artilleriebrigade en de Commandobrigade slaan toe met geleide en nauwkeurige wapens zoals de ‘Iron Sting’ en andere precisieraketten. Tot nu toe zijn honderden terroristische doelwitten getroffen. Bovendien hebben de IDF- en ISA-troepen veel terroristen geëlimineerd door middel van luchtaanvallen, waaronder het hoofd van de UAV-array van Khan Yunis, de commandant van de observatiecompagnie en Nukhba-commandanten op veldniveau van de Khan Yunis-brigade.Bovendien werd tijdens de activiteiten van de strijdkrachten in het gebied een rapport gevonden, gericht aan de commandant van de Khan Yunis Brigade van Hamas, met betrekking tot de financiële uitgaven voor 2022. Dit is het bedrag dat aan de bataljons van Hamas is betaald om de kosten van de strijdkrachten te dekken. de productie van deuren en beton gedurende dit jaar. De kosten overschrijden een miljoen dollar.


De bedragen worden als volgt weergegeven:

Totale uitgaven van het eerste halfjaar: $607.145

Totale uitgaven van het tweede halfjaar: $396.845

Het totaalbedrag: $1.003.990


(zie foto).


313 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page