top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De Air One bewijst zich steeds beter


Screenshot YouTube


Testvluchten met de het in Israël ontwikkelde verticaal stijgende en landende vliegtuig AIR ONE , verlopen voortvarend, zo laat het bedrijf weten.


Het team van AIR ONE is deze maand ook aanwezig op de Paris Air Show om leveranciers te ontmoeten, nieuwe partnerschappen aan te gaan en onze gewaardeerde klanten te ontmoeten.


Als een van de hoogtepunten van het Vertical Flight Society Annual Forum had AIR ONE het voorrecht om in mei ons AIR ONE-prototype op ware grootte te tonen op West Palm Beach. Rani Plaut, CEO, presenteerde AIR voor leiders uit de industrie, overheidsfunctionarissen en pers. Door op het Forum te exposeren, konden we ons sterker bewust worden van de sector en de banden met leveranciers en partners versterken.


Testvluchten gaan door op locatie in Israël met het prototype op ware grootte. De AIR ONE heeft zichzelf bewezen in het hete woestijnklimaat in de zomer, met omstandigheden die snel veranderen van 42 graden Celsius in regen in slechts enkele minuten. We hebben meerdere mogelijkheden getest, variërend van hoogte vasthouden tot automatische stijgsnelheid; functies die de vereenvoudigde bediening van het vliegtuig mogelijk maken.110 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page