top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De chef van de generale staf in Jabaliya: "We willen onze gijzelaars levend naar huis brengen, en we willen degenen die helaas niet meer leven terugbrengen voor begrafenis in Israël"

Foto IDF woordvoerder


Dinsdag had de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, een ontmoeting met de commandanten in Jabaliya die deelnamen aan de operatie om de lichamen van de vier gijzelaars te redden en ze terug te sturen voor begrafenis in Israël.


De chef van de generale staf voerde een situatieanalyse uit en maakte een rondreis met de bevelvoerend officier van het Zuidelijk Commando, MG Yaron Finkelman, de bevelvoerend officier van de 98e divisie, BG Dan Goldfus, en brigadecommandanten.De volledige opmerkingen van de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi:

‘We zijn verwikkeld in een oorlog waarvan we vanaf het begin hebben gezegd dat deze langdurig zou zijn. Ze hebben zich hier jarenlang verschanst in de verdediging, en die zal niet binnen een week of zelfs een maand worden ontmanteld. De missie, als bevelvoerend officier van het Zuidelijk Commando zei: zoveel mogelijk commandanten en terroristen doden en de infrastructuur vernietigen. We willen heel graag dat deze druk ons ​​helpt gijzelaars levend terug te brengen. En we zijn bereid gevaarlijke en gecompliceerde operaties uit te voeren de lichamen van onze gijzelaars terug voor begrafenis in Israël. Dit heeft grote waarde, en ik zeg u dat u met de soldaten over deze dingen moet praten. We zijn de militaire vleugel van Hamas aan het ontmantelen. We willen onze gijzelaars levend terugbrengen, en dat willen we om degenen die helaas niet meer leven terug te brengen voor begrafenis in Israël. Dit zijn zeer belangrijke missies. De boodschap is dat zelfs als er een plaats was die we de vorige keer niet bereikten, en die we nu wel bereiken. geen enkele plaats, hoeveel explosieven ze ook in de muren stoppen en hoeveel schachten ze ook in de val lokken, geen enkele plaats zal een offensief van een IDF-gevechtsteam kunnen weerstaan.’


477 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page