top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De chef van de generale staf tegen de observatiesoldaten aan de grens met Gaza: 'we vertrouwen u'

Foto IDF woordvoerder


Gisteren (dinsdag) bezocht de chef van de generale staf de 414 Field Intelligence Unit aan de grens van de Gazastrook en voerde een gesprek met observatiesoldaten en Field Intelligence-gevechtssoldaten samen met de bevelvoerend officier van de Gaza-divisie, BG Avi Rosenfeld.Hieronder vindt u de volledige verklaring van de Chef van de Generale Staf:

“Wij beschouwen wat hier in zo’n Situation Room en in vele andere Situation Rooms, aan al onze grenzen in het hele land, wordt gedaan als iets heel, heel belangrijks, een kritieke situatie. onderdeel van ons vermogen om bescherming te bieden aan de grenzen, en deze eenheid van veldinlichtingendiensten, van de observatiesoldaten, die op 7 oktober feitelijk zowel zeer belangrijk werk hebben meegemaakt dat heeft bijgedragen aan het begrip van wat er gebeurde, als ook een moeilijke ervaring. veel waardering voor het werk dat op 7 oktober is geleverd en vooral voor veel veerkracht bij het weer aan het werk gaan, serieus werken en professioneel werken. Wij vertrouwen echt heel erg op het werk dat jullie doen. We hadden een moeilijk punt, we zullen leren en ga heel, heel aanzienlijk vooruit.'

161 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


esthersanders35
Mar 16

Zo goed dat deze man dit doet. Deze eenheid had teveel doden te betreuren op 7 oktober. Hij geeft hiermee toe dat de legerleiding tekort is geschoten met een verschrikkelijk resultaat. Zou de onderste steen al boven zijn?

Like
bottom of page