top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De eerste serie nieuwe Eitan APC's zijn bij de Nahal Brigade afgeleverd


Foto Woordvoerder en afdeling Public Relations van het Ministerie van Defensie en IDF-woordvoerder.


Het Directoraat van Strijdwagens en Gepantserde Voertuigen, van het Ministerie van Defensie, leverde de eerste serie Eitan APC's af aan de IDF. De APC's verlieten de productielijn in het Rehabilitation and Maintenance Center (MSHA) van de Technology Division in de Technology and Logistics Division van de IDF en verhuisden naar de Bislah-basis in het zuiden, waar ze werden overgedragen aan de Nahal Divisie.


Bovendien vond onlangs de eerste training van de Nahal-brigade in zijn soort plaats in het noorden van het land, waarbij een compagnie jagers verschillende scenario's oefende terwijl ze op de 'Eitan' APC's reden.


Hoofd van de militaire inlichtingendienst van het ministerie van Defensie, brigadegeneraal Oren Giber: "Na jaren van ontwikkeling, testen en productie wordt de solide APC overgedragen aan de Nahal-brigade.


De Eitan is het eerste geavanceerde gevechtsvoertuig op wielen in zijn soort in de IDF dat een ander type gevecht mogelijk maakt, inclusief de verplaatsing van soldaten tussen gevechtssectoren, op het beschermingsniveau van een Merkava-tank en de Tiger APC. Tegenwoordig zijn we in de serieproductie van de stoere in tientallen industrieën in Israël en in het buitenland.We zijn blij en trots om het eerste stoere bedrijf in de Nahal-divisie te lanceren. En we begrijpen dat elke APC die de productielijn verlaat, rechtstreeks naar het veld wordt vervoerd om oud gereedschap te vervangen en om ervoor te zorgen dat onze jagers gereedschap krijgen met de beste bescherming en de beste prestaties, in alle gevechtsscenario's.""De Nahal-brigade is trots en dankbaar voor het voorrecht om de eerste brigade in de IDF te zijn die de stevige APC ontvangt," zei de Nahal-brigade, kolonel Oren Simcha, "een hulpmiddel dat het gezicht van de brigade zal veranderen en het mogelijk zal maken om dodelijker, onafhankelijker en beschermd te zijn. We begrijpen het gewicht van de verantwoordelijkheid en de professionele uitdaging bij het gebruik van deze tool, en we bedanken de honderden mensen die hebben gewerkt aan de planning, ontwikkeling, productie en uitvoering van de tool."


"Het rehabilitatie- en onderhoudscentrum van de technologische brigade is er trots op het productiehuis te zijn van de stevige APC, van de geavanceerde wapens en van belangrijke wapens in de IDF", voegde de commandant van het rehabilitatie- en onderhoudscentrum, kolonel Yaniv toe. Avitan, "de officieren van de eenheid en haar medewerkers doen en zullen doorgaan. Nachten als dagen werken, met toewijding en professionaliteit, samen met onze partners in het defensiesysteem en de industrie, om de productiemissie te realiseren voor de voortzetting van de firmaprestaties , op een manier die de mobiliteit van de grondtroepen en de bescherming van de jagers in de verschillende soorten gevechten zal vergroten."


Foto woordvoerder en afdeling Public Relations van het Ministerie van Defensie en IDF-woordvoerder.


De Eitan APC is een gepantserd gevechtsvoertuig met 8 wielen, waarvan de bescherming is gebaseerd op de Chariot- en Tiger-technologieën en in staat is om 12 soldaten te vervoeren.De Eitan, ontwikkeld in het Chariot and Armoured Directorate van het Ministerie van Defensie, heeft 750 pk , kan een snelheid bereiken van ongeveer 90 km per uur, is zeer manoeuvreerbaar op elk terrein, inclusief stedelijk terrein en op andere uitdagende terreinen, en is ontworpen om continu te functioneren gedurende meerdere dagen van gevechten.


De ontwikkelingsingenieurs van Mantak (RAPT), die de geavanceerde tool ontwikkelden, implementeerden er state-of-the-art technologische systemen in, waaronder perifere camera's die dag en nacht zien en de beveiliging van de tool, berekening en front-end verwerking mogelijk maken mogelijkheden met behulp van geavanceerde computers, aanraakschermen en processors die functioneren als een "systeem van systemen", dat de werking van de dodelijke tool mogelijk maakt.


In de nabije toekomst zullen het actieve verdedigingssysteem "Hats Dorvan" en andere systemen, ontwikkeld in samenwerking met de defensie-industrie in Israël, de grondarm van de IDF en de Israel Defense Forces, worden geïntegreerd. De montage van het gereedschap wordt uitgevoerd in de Chariot- en Rakem-fabriek in het Msha (Rehabilitation and Maintenance Center) in de Technology Division van de Technology and Logistics Division van de IDF.


115 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page