top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: de Givati brigade vecht in de zuidelijke Gazastrook

Screenshot YouTube


De strijders van het gevechtsteam van de Givati-brigade, die bestaat uit infanteriejagers en speciale troepen, techniek-en pantsertrepen , vallen terroristische infrastructuren aan in het gebied van de stad Bnei Suhila in de zuidelijke Gazastrook.


De strijders hebben veel terroristen geëlimineerd in korteafstandsgevechten, terwijl ze gebruik hebben gemaakt van de precisie-snipercapaciteiten van het Israëlische leger, door middel van tankaanvallen en door luchtaanvallen onder leiding van de strijdkrachten. De strijdkrachten vernietigden de terroristische infrastructuur, een militair contactpunt van de terroristische organisatie Hamas en ontmoetingen. terroristen van de terroristische organisaties in de Gazastrook."Givati's brigadegevechtsteam vecht hier al ongeveer een week in het Khan Yunis-gebied", zegt Givati's brigadegeneraal, kolonel Liron Batito. "De brigade bestaat uit infanterie-, genie- en pantserkrachten en doet hier ongebruikelijk werk. met een uitstekende vechtgeestmuur.


“In de afgelopen week heeft de brigade meer dan honderd terroristen geëlimineerd,” voegt kolonel Batito toe, “een deel ervan gebeurt feitelijk via korteafstandscontact, en een groot deel ervan vindt plaats in onze offensieve operaties, voorwaarts, bovengronds en onder de grond." Ik wil het volk van Israël vertellen een gelukkige Chanoeka te hebben, zodat jullie weten dat we hier zijn, sterk en vastberaden, tot het einde, tot aan de overwinning."


Tegelijkertijd vechten de strijders van de Agoz-eenheid in het hart van Khan Yunis en hebben ze een aanzienlijk aantal tunnelschachten gelokaliseerd. De strijders van de eenheid vallen antitankposities, observatieposten en terroristen aan, met behulp van precisiewapens en lokaliseren daarnaast wapenvoorraden.322 weergaven0 opmerkingen
bottom of page