top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF blijft de paraatheid in de noordelijke arena vergroten: oefeningen reservetroepen en voorbereiding op gevechten in winterse weersomstandigheden

Foto IDF woordvoerder


Terwijl de trainingsoefeningen voor reservesoldaten van de 146e en 210e Divisie in de noordelijke arena doorgaan, begon de Golani Brigade deze week met het proces om haar paraatheid aan de noordgrens te vergroten.


Als onderdeel van de inspanningen om de conditie en paraatheid van de grondtroepen voor gevechten in het noorden te vergroten onder leiding van het Northern Training Center, voerden reservisten en reguliere bataljons in de noordelijke arena training uit op terrein dat de noordelijke grenzen simuleert bij winterweer. voorwaarden.De training omvatte gezamenlijke oefeningen van gepantserde troepen, gevechtstechniek, infanterie en artillerie in struikgewas, bergachtige en complexe gebieden. De strijdkrachten oefenden camouflagetechnieken, gevechten in open gebieden en evacuatie van de gewonden bij slechte weersomstandigheden.

Foto IDF woordvoerder


Als onderdeel van de voorbereidingen in de noordelijke arena werd deze week samen met de commandant van de basis een situationele beoordeling gehouden door de bevelvoerend officier van het Noordelijk Commando, MG Ori Gordin, op de luchtmachtbasis 'Ramat David', en werd er een discussie gevoerd. tussen commandanten werd gehouden. Dit volgt op de goedkeuring van plannen in het Noordelijk Commando, onder leiding van MG Gordin en de commandant van de luchtmacht, generaal-majoor Tomer Bar.

238 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page