top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF blijft opereren in de centrale Gazastrook; gewapende terroristen, terroristische infrastructuur en operationele tunnelschachten aangevallen

Foto IDF woordvoerder


Woensdag werden een aantal raketlanceringen richting IDF-troepen geïdentificeerd in centraal Gaza. Er zijn geen gewonden gemeld. Als reactie hierop raakten IAF-straaljagers en IDF-artillerie een operationele tunnelschacht en een mortierlanceerpost in het gebied van waaruit de lanceringen werden geïdentificeerd.


IDF-grondtroepen identificeerden en schakelden snel een terroristische cel uit naast hen in centraal Gaza uit met behulp van een IAF-vliegtuig en artillerievuur.Bovendien gebruikten de grondtroepen van de IDF een UAV om een ​​terrorist te identificeren die een militaire structuur in centraal Gaza binnenging en vervolgens werd getroffen door een IAF-straaljager, waardoor de terrorist werd uitgeschakeld.


De afgelopen dag hebben IAF-straaljagers een grote hoeveelheid terroristische infrastructuur getroffen, inclusief operationele tunnelschachten en militaire structuren, om IDF-grondtroepen te helpen.


Bovendien trof een IAF-vliegtuig gewapende terroristen die de troepen bedreigden.

214 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page