top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF bombardementen van de afgelopen nachtDe IDF vernietigde de terreurinfrastructuur in de Gazastrook en doodde terreuragenten, waaronder hooggeplaatste leden van verschillende terreurorganisaties, waaronder het hoofd van de militaire tak van de ‘Populaire Verzetscomités’ in Rafah.


De IDF blijft aanvallen in de Gazastrook. Tijdens de laatste dag heeft de IDF honderden terreurstructuren van Hamas aangevallen, waaronder tientallen in Shuja'iyya. De structuren omvatten lanceerposten voor antitankraketten, terreurtunnelschachten, inlichtingeninfrastructuur en extra commandocentra. Ook werden tientallen mortierwerpers getroffen, waarvan het merendeel onmiddellijk na het lanceren van granaten op Israël werd vernietigd.


Tijdens de gevechten waren talrijke Hamas-terreuragenten die tot de “Nukbha”-troepen behoorden en die de barbaarse invasie van de gemeenschappen rond de Gazastrook leidden, het doelwit. Meer dan tien terroristen waren het doelwit van een precisieluchtaanval.


IDF-straaljagers, gebaseerd op ISA-inlichtingen, troffen het hoofd van de militaire tak van de terreurorganisatie “Popular Resistance Committees” in Rafah, Rafat Harb Hussein Abu Hilal.

346 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page