top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het Shifa-ziekenhuis

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het Shifa-ziekenhuisgebied, terwijl ze schade aan burgers, patiënten, medische teams en medische apparatuur voorkomen.


De afgelopen dag werden meer dan vijftig terroristen geëlimineerd tijdens vuurgevechten, en werden terroristische infrastructuur en wapenopslagfaciliteiten gelokaliseerd. Sinds het begin van de operatie zijn in de omgeving van het ziekenhuis ruim 140 terroristen geëlimineerd.


Daarnaast blijven IDF-troepen opereren in centraal Gaza, waarbij ze de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen hebben geëlimineerd.


Bovendien werden twee terroristen geïdentificeerd die een tank in de buurt van de troepen observeerden, waarna ze tijdens een precieze luchtaanval werden uitgeschakeld.Ook opereren IDF-troepen in het gebied van Al-Qarara in het noorden van Khan Yunis. De troepen schakelden terroristen uit die hen benaderden, vernietigden tientallen terroristische infrastructuur en identificeerden en sloegen een lanceerkuil in het gebied.


De operationele activiteit in Al-Qarara begon met een reeks IAF-aanvallen in het gebied en wordt momenteel voortgezet met steun van de IAF. Tijdens de operatie werden verschillende terroristen geëlimineerd en terreurdoelen vernietigd.

285 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page