top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren tegen terroristen in het Shifa-ziekenhuis en het Al Amal-gebied

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het gebied van het Shifa-ziekenhuis, terwijl ze schade aan burgers, patiënten, medische teams en medische apparatuur voorkomen.


Sinds het begin van de activiteit zijn ongeveer 200 terroristen in de omgeving van het ziekenhuis geëlimineerd.


De afgelopen dag schoten terroristen op IDF-troepen van binnen en buiten het Eerste Hulp-gebouw van het Shifa-ziekenhuis.


Tijdens de activiteit evacueerden IDF-troepen burgers, patiënten en medische teams naar alternatieve medische faciliteiten die de IDF had opgezet om de juiste medische behandeling voort te zetten.


IDF-troepen blijven opereren in het gebied van Al Amal en Al Qarara in Khan Yunis. Tot nu toe hebben de troepen tientallen terroristen geëlimineerd in het gebied van Al Amal.

IDF-troepen vielen terroristische infrastructuur aan waarin wapens zich bevonden. De troepen vonden ook explosieven en mortiergranaten.


Bovendien identificeerden IDF-troepen twee terroristen naast de troepen. Als reactie daarop vuurde een IAF-vliegtuig granaten af en elimineerde de dreiging. Bovendien werden bij huiszoekingen in de omgeving talloze explosieven aangetroffen.


IAF-straaljagers blijven opereren in de Gazastrook. De afgelopen dag zijn tientallen terreurdoelen getroffen. Onder de getroffen doelen bevonden zich terreurtunnels en een ondergrondse lanceerinrichting.


IDF-troepen blijven ook opereren in de centrale Gazastrook. De troepen hebben de afgelopen dag een aantal terroristen geëlimineerd. Naast de tro werd een terroristencel geïdentificeerd


180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page