top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De IDF heeft 16 gezochte personen gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een bataljonsoperatie van de nachtpatrouille ter bestrijding van terrorisme in Kfar Kedum arresteerden de strijders zeven gezochte personen en vonden een pistool, een geïmproviseerde granaatwerper, een granaat en militair materieel. Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten die reageerden door in de lucht te schieten.


Foto IDF woordvoerder


Negen andere gezochte personen werden gearresteerd in de stad Tulkarm, in de dorpen Shukba, Hizma, Beit Omer, Hussan en Dor al Qara en in het vluchtelingenkamp Aqbat Jaber. Tijdens de operatie van de strijdkrachten in de stad Tulkarm schoten gewapende mannen op de jagers die reageerden door te schieten. In het dorp Abu Dis werd een bom gegooid naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om de protesten uiteen te drijven.


Foto IDF woordvoerder


In de dorpen Beit Rima, Kifal Harath, Yavd en Kfar-Kalil hebben de strijdkrachten een geïmproviseerd wapen van het Carlo-type, een taser, een mes, lichtkogels, vuurwerk, munitie en een pijpbom gelokaliseerd en in beslag genomen. Tijdens de activiteit in Beit Rima gooiden Palestijnen stenen naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Er vielen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.
32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page