top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: "De islam is een gewelddadige religie die geen compassie kent", zegt Geert Wilders in interviews met Israelische media

Foto N12News


Geert Wilders, de leider van extreemrechts in Nederland, wordt daar al jaren beschouwd als de bad boy van de politiek. Bij de laatste verkiezingen in november werd zijn partij de grootste in de Tweede Kamer. In een speciaal interview dat hij gaf aan N12News zat Wilders met een portret van Winston Churchill achter zich. Hij benadrukt dat de gebeurtenissen van 7 oktober in Israël voor de Nederlanders het gevaar illustreerden waarmee zij werden geconfronteerd.


“Dit is niet de enige reden voor onze overwinning, maar het is een belangrijke reden, omdat mensen weten dat niet alleen Israël maar ook Europa vandaag de dag wordt bedreigd”, zei hij. Wilders scherpte zijn woorden aan: “Mensen zagen na 7 oktober dat miljoenen mensen in onze hoofdsteden naar buiten kwamen en demonstreerden voor radicalisme, Hezbollah, Islamitische Jihad en Hamas.”Hoe denkt u dat Israël deze oorlog moet beëindigen?

“Hamas is niet te vertrouwen, het is een oorlog begonnen en nu klagen ze. Er zijn geen familieleden ontvoerd, dus misschien is het gemakkelijk voor mij om te zeggen, maar sluit geen compromissen met terroristen, want uiteindelijk zullen ze nooit stoppen – ze zullen liegen."


Het duurde een half jaar voordat de Nederlandse politici een regering vormden die een soort experiment zou zijn. Wilders, die aan het hoofd staat van de grootste fractie in het parlement, zal geen premier of minister zijn. ‘Misschien was het voor de coalitie voorlopig een stap te ver om premier te worden’, zei hij. Een week na de inauguratie van de regering benadrukt Wilders dat zijn standpunten niet zijn veranderd, maar de volgorde van prioriteiten wel.

U verwijdert dus niet de Koran uit de wet zoals u beloofde, noch sluit u de grenzen.


"Er zijn nu belangrijkere kwesties voor mij en het belangrijkste in ons regeerakkoord, voor mijn partij uiteraard, is een strenger immigratie- en asielbeleid."


Als onderdeel van het establishment moest Wilders ook zijn voorkeurskandidaat voor de functie van vicepremier – een in Tel Aviv geboren Nederlander – opgeven. De Nederlandse inlichtingendiensten beweren een "probleem met hem" te hebben.


Is Gidi Marcosover een Mossad-agent?

“Het is iets dat je in de kranten leest. Ik denk niet dat dat het geval is. Maar nogmaals, ik weet het niet omdat ze het mij niet hebben verteld. Het is een staatsgeheim en daarom heeft de inlichtingendienst het mij niet verteld of het parlement."

Gidi Marcosover, die voorbestemd was om vice-premier van Wilders te worden. Foto N12News


Hij heeft zijn sympathie voor Israël nooit onder stoelen of banken gestoken en benadrukt dat zelfs vandaag nog: ‘Israël heeft vrienden nodig en ik probeer een vriend van Israël te zijn. Je hebt nog veel meer vrienden nodig omdat het een politiek risico met zich meebrengt, maar mensen moeten dat doen. om op te staan ​​en het vrije en democratische land te steunen. Het enige land in het Midden-Oosten dat Israël is, en dat is één van ons."


Wilders benadrukt dat de banden met Israël terug te vinden zijn in het regeerakkoord in Nederland, inclusief een principiële toezegging om de ambassade naar Jeruzalem te verhuizen. “Dit maakt deel uit van het regeerakkoord, het zal niet morgen gebeuren, maar op het juiste moment, over een paar jaar, hoop ik dat we onze ambassade naar Jeruzalem zullen verhuizen”, verklaarde hij.


Zijn regering zal zich niet verzetten tegen de sancties die de Europese Unie oplegt aan extremistische kolonisten, noch zal hij beloven dat Nederland een Palestijnse staat niet zal erkennen. “Het staat niet in het regeerakkoord, dus de regering moet een meerderheid krijgen – met de oppositie of met de coalitie. Er is nog geen besluit over genomen, we hebben er geen overeenstemming over bereikt”, verduidelijkte hij.


Ter afsluiting vraag ik mij af waar de botte taal die u gebruikte tegenover de islam en immigranten is gebleven.

“Het is er nog steeds, en ik geloof nog steeds dat de islam een ​​gewelddadige religie is die geen compassie kent, het is een religie die niet overeenkomt met de waarde van vrijheid. Maar uiteindelijk, als we in de regering zitten, zijn er kwesties die zijn een prioriteit voor mijn volk, en ze willen dat we nu actie ondernemen om de immigratie te stoppen en de stroom asielaanvragen uit niet-westerse landen te stoppen."
812 weergaven4 opmerkingen

4 Comments


Hank Miller
Hank Miller
Jul 12

WAT is er in Godsnaam EXTREEM aan de PVV? PVV STAAT VOOR:

- strenge asielwet

- belastingverlaging middenklasse

- stop op benzinetax

- geen voorrang sociale huurwoningen statushouders

- forse verlaging eigen risico zorg

- 100.000 extra woningen p.j. vooral sociale huur

- huren omlaag

- prijzen koopwoningen omlaag voor starters

- minder ambtenaren

- 4 kerncentrales er bij

- respect voor boeren en vissers

WAT is hier EXTREEM AAN? Hou eens op met deze bullshit linkse framing van de PVV.

Like

R Thomasson
R Thomasson
Jul 11

De PVV van Geert Wilders is geen extreemrechtse partij. Integendeel. Het is een partij die opkomt voor de belangen van Nederland. Als men moet de PVV beschouwen in de context van de Tweede Wereldoorlog, zou de PVV dicht bij de ondergrondse staan. De linksen vooral types zoals Groen Links, D66, VOLT en PvdA zouden heel dicht bij de NSB staan.

Like
Hank Miller
Hank Miller
Jul 12
Replying to

PVV staat voor:

- strenge asielwet

- belastingverlaging middenklasse

- stop op benzinetax

- geen voorrang sociale huurwoningen statushouders

- forse verlaging eigen risico zorg

- 100.000 extra woningen p.j. vooral sociale huur

- huren omlaag

- prijzen koopwoningen omlaag voor starters

- minder ambtenaren

- 4 kerncentrales er bij

- respect voor boeren en vissers

WAT IS HIER EXTREEM AAN?


Wat is er extreem aan het willen weren van islamisten en andere moslims die onze Westerse wereld willen islamiseren?


Hou eens op met dit misselijkmakende linkse framen van de PVV.

Like
bottom of page