top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De oefening "Seasons of Transition" op Cyprus is afgelopen


Foto IDF-woordvoerder


De jaarlijkse internationale zeeoefening onder leiding van de Cypriotische marine, "Seasons of Transition", eindigde donderdag. Strijdkrachten van de marines van de volgende landen namen deel aan de oefening: Cyprus, Israël, Griekenland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en de VS De oefening vond plaats in de Middellandse Zee en als onderdeel daarvan voeren de strijdkrachten van de IDF marine-arm naar Cyprus .


De gezamenlijke oefening omvatte afstanden op luchtdoelen, een simulatie van een incident waarbij meerdere slachtoffers vielen, inclusief zoek- en opsporings- en reddingsacties met de hulp van luchtmachten. Ze voerden ook zeemanschaps-, sleep- en gezamenlijke manoeuvreeroefeningen uit in het gebied.


Foto IDF-woordvoerder


Onder de Israëlische strijdkrachten namen de soldaten van het Northern Regular Defence Squadron (914), de soldaten van het Southern Regular Security Squadron (916) en de jagers van de raketvloot van het raketschip Ahi Hatz deel aan de oefening, die samen hun krachten en demonstreerden indrukwekkende capaciteiten.


De oefening, die jaarlijks plaatsvindt, versterkt de verbinding en samenwerking tussen de regionale marines, maakt wederzijdse bevruchting mogelijk en verdiept de capaciteiten en professionele kennis van de marines met als doel de integratie van krachten waar nodig te versterken.


"We zijn teruggekeerd van een succesvolle gezamenlijke oefening. Onze strijdkrachten zijn erin geslaagd om, samen met troepen van de Cypriotische marine en andere marines, indrukwekkende prestaties te leveren", zei de commandant van Squadron 914, luitenant-kolonel Tal Cohen, "Ik ben trots op de soldaten die in staat waren om in een andere, voor hen vreemde omgeving, in veranderende zeecondities, op een professionele manier te oefenen. Samenwerkingen die tot uiting komen in internationale oefeningen zijn belangrijk voor wederzijds leren, het verbeteren van de paraatheid van de strijdkrachten en het creëren van een gemeenschappelijke professionele taal."

74 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page