top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De ontmaskering van het systematische gebruik door Hamas van civiele gebieden voor militaire doeleinden

Screenshot YouTube


De afgelopen dagen is het gevechtsteam van de 55e Brigade actief geweest om de terreurinfrastructuur in Khan Yunis te vernietigen, waar ze verder bewijs ontdekten van Hamas’ uitbuiting van de burgerbevolking voor terroristische activiteiten in de hele Gazastrook.Tijdens de operaties op de militaire doelen vonden de soldaten een UAV-lanceerpost, een geladen geweer onder het bed van een kind, samen met granaten, patronen, Hamas-uniformen en veel inlichtingenmateriaal in de woningen van terroristische agenten.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operatie vonden de soldaten een tunnelschacht bij een school, een raketwerper bij een kleuterschool en een oefenterrein bij een moskee.

Foto IDF woordvoerder


Met behulp van straaljagers bestookte de Fire Array van de brigade vier gebouwen die voor terreurdoeleinden werden gebruikt, waaronder een commando- en controlecentrum van Hamas, en drie gebouwen waarin terroristen werden geïdentificeerd.

​Tunnelingang. Foto IDF woordvoerder
397 weergaven1 opmerking

1 Comment


prof.thomasblokland
Jan 10

Breng svp die " viering" van unwra naar buiten met alle publiciteit die maar denkbaar is, laat de hele wereld zien hoe schofterig via de UN de moordenaars van 7 oktober n b worden toegejuicht

Like
bottom of page