top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De operationele activiteiten van de IDF gaan door in de hele Gazastrook; twee belangrijke Hamas commandanten geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


Deze week hebben de IDF en ISA de terrorist Hassan Abu Kuik geëlimineerd, hoofd van de operationele veiligheid van de interne veiligheidstroepen van Hamas in de centrale kampen van Gaza.


Hassan was een militair, actief bij het Noodbureau van Hamas, en leidde talloze terreuraanslagen tegen de staat Israël. Bovendien schakelde de IDF de terrorist Naser Mehanna uit, een teamcommandant van de militaire inlichtingendienst van Hamas.


IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten voort tegen terroristische agenten die zijn ingebed in het hoofdkwartier van de UNRWA in centraal Gaza. De troepen hebben de afgelopen dag grote hoeveelheden wapens gelokaliseerd in de omgeving van het hoofdkwartier, waaronder explosieve drones, granaten, explosieven, sluipschutters, mortiergranaten, raketten en RPG's. Tegelijkertijd voerden de troepen een luchtaanval uit op een gevechtscomplex in het gebied dat door terroristen werd gebruikt als basis om op IDF-troepen te schieten.Bovendien zetten IDF-troepen gerichte, op inlichtingen gebaseerde operationele activiteiten in het Rafah-gebied voort. De afgelopen dag hebben de troepen, in samenwerking met de IAF, tientallen terroristen geëlimineerd. De troepen ontmantelden ook verschillende locaties met terreurinfrastructuur die met explosieven waren opgetuigd, evenals tunnelschachten in het gebied. Tijdens gerichte aanvallen in het gebied van Tel al-Sultan vonden de troepen terreurtunnelschachten, RPG's en extra wapens.

215 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Jul 11

Men moet de hyena's koor van Al Jazeera horen. Zij baden daar in een zwembad van krokodillentranen. Het IDF heeft een UNRWA school ZOMAAR aangevallen! En daar waren kinderen en vrouwen: alsof kinderen en vrouwen bij deze gasten zo belangrijk zijn? Zij vertellen niet waarom heeft het IDF besloten deze school aan te vallen.

Like
bottom of page