top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De operationele activiteiten van de IDF gaan in de hele Gazastrook door

Foto IDF woordvoerder


Naar aanleiding van inlichtingen die wijzen op de aanwezigheid van terroristische infrastructuur van Hamas en de Islamitische Jihad in het gebied, zetten IDF-troepen de terrorismebestrijdingsoperatie in Gaza-stad voort. Tot nu toe hebben de strijdkrachten tientallen terroristen geëlimineerd en talloze wapens in het gebied gelokaliseerd.Bovendien zet de IDF de operationele activiteiten in de Shejaiya voort, zowel boven als onder de grond. De troepen hebben talloze terroristen geëlimineerd en wapens gelokaliseerd, waaronder sluipschutter uitrusting, RPG's, granaten en AK-47-geweren. Bovendien werden de terroristische infrastructuur en een ondergrondse route vernietigd.


IDF-troepen zetten een gerichte, op inlichtingen gebaseerde operationele activiteit voort in het Rafah-gebied in het zuiden van Gaza. De afgelopen dag hebben de troepen tientallen terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij en luchtaanvallen, gecoördineerd met de IAF.


De afgelopen dag heeft de IAF nog meer terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, waaronder militaire structuren, ondergrondse schachten en terroristische infrastructuur.203 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page