top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De Sheldag eenheid opereert binnen een belangrijke terroristentunnel van Hamas

Screenshot YouTube


Na het lokaliseren van honderden schachten en het vernietigen van enkele ervan met behulp van verschillende capaciteiten tijdens de dagen van de grondoperatie, opereren speciale troepen van de Sheldag eenheid binnen de route van de ondergrondse Hamas-tunnel, en voeren daarin operationele operaties uit.De gevechten onder leiding van het Zuidelijk Commando in het ondergrondse tunnel stelsel zijn complexe gevechten, en daarin lokaliseren de strijders wapens en hoofdkwartieren van terroristen.


Ondergronds vechten is een strategische gevechtsmethode die door Hamas wordt gebruikt. Sinds het begin van de grondoperatie in de Gazastrook hebben de IDF-troepen ongeveer 1.500 Hamas-schachten en tunnelroutes gelokaliseerd.


Het grootste deel van de ondergrondse infrastructuur die werd blootgelegd, bevond zich in scholen, ziekenhuizen, moskeeën, VN-faciliteiten en civiele instellingen. de burgerbevolking als menselijk schild, wat duidelijk zichtbaar is op de locaties van de ondergrondse infrastructuur in de Gazastrook.440 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page