top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De terreurtunnels van Hamas in cijfers: tientallen miljoenen dollars, 6.000 ton beton en 1.800 ton metaal

Screenshot YouTube


Stel je voor wat je allemaal had kunnen doen met voor de bevolking en de opbouw van Gaza, die miljoenen dollars die in terreur tunnels zijn geïnvesteerd.


De afgelopen maanden is de IDF bezig geweest met het blootleggen en ontmantelen van de honderden kilometers aan terreurtunnels die door de terreurorganisatie Hamas onder de Gazastrook zijn gegraven.Gebruikmakend van de informatie verzameld door IDF-troepen ter plaatse en analyse van de tunnels die tot nu toe door de strijdkrachten zijn blootgelegd, heeft het Directoraat van de Inlichtingendienst onthuld dat meer dan 6.000 ton beton en 1.800 ton metaal werd gebruikt om honderden kilometers ondergrondse infrastructuur aan te leggen. voor een totaalbedrag van tientallen miljoenen dollars.


In plaats van te investeren in civiele infrastructuur en ontwikkeling ten gunste van de inwoners van de Gazastrook, gebruikte Hamas gedurende vele jaren enorme hoeveelheden geld en middelen om een enorm ondergronds tunnelnetwerk te bouwen dat gebruikt werd voor zijn dodelijke terroristische activiteiten.


Het Combat Engineering Corps van de IDF en de Yahalom Combat Engineering Unit blijven opereren tegen de ondergrondse terreurinfrastructuur van Hamas in de Gazastrook om ervoor te zorgen dat deze tunnels niet langer een bedreiging vormen voor Israël.

439 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page