top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: de vader van Sahar en Mayan die omkwamen bij de overstroming in de Arava vertelt zijn verhaal


Screenshot KAN news YouTube


Nini Asor, de vader van de 17-jarige Sahar en de 24-jarige Maayan die omkwamen bij de overstroming in de Arava, herinnerde zich woensdag in een gesprek met Kan News de reeks gebeurtenissen die tot de ramp heeft geleid.


"We zijn in twee auto's naar Eilat gegaan toen we onderweg uit elkaar gingen", zei de vader. "Mijn zoon reed met zijn vriendin en mijn dochter over Highway 40 en wij reden over de Arava Highway, en toen kwamen ze daadwerkelijk in de overstroming terecht."


"Toen de stortregens begonnen, had mijn dochter contact met mijn vrouw. Tijdens het incident beschreef ze haar wat er gebeurde. Mijn zoon ook, en we begrijpen dat hij de controle over de auto verloor en in een overstroming terechtkwam."


"Ze slaagde er zelfs in om ons op het laatste moment een locatie te sturen en sindsdien is de verbinding verbroken. Het is waanzin. Het is een gebrek aan controle dat we eigenlijk niet zoveel te doen hebben. Natuurlijk hebben we iedereen geactiveerd die we kon, de politie en alles en deed alle acties, wat mogelijk was. En we raakten verstrikt in de catastrofe dit", aldus Nini Asor."Maayan was mijn oudste zoon, 24 en een half jaar oud, een geweldige jongen, met een grote glimlach en een enorme ziel", zei hij. "Hij werkte vroeger met mij samen in het bedrijf, en we begrijpen niet eens wat er op dit moment aan de hand is. Sahar was 17 en een half jaar oud, zat in de 12e klas en had plannen en ambities voor het leger. Een geweldig meisje, glimlachend, sociaal. Het is een enorm en nog niet te bevatten verlies."

180 weergaven3 opmerkingen

3 commentaires


Jaap van Duin
Jaap van Duin
12 avr. 2023

Video niet beschikbaar in Nederland

J'aime
Joop Soesan
Joop Soesan
12 avr. 2023
En réponse à

Raar want is een youtube link

J'aime

GERT reininga
12 avr. 2023

Sterkte

J'aime
bottom of page