top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De vrouwelijke strijders in eenheid 414; ze leden op 7 oktober zware verliezen


Foto IDF woordvoerder


Op 7 oktober, 'Zwarte Zaterdag' leden de vrouwelijke leden van het 414e bataljon zware verliezen toen ze werden overvallen door honderden Hamas terroristen. Nu vechten ze zij aan zij met hun mannelijke collega's in Gaza.


Als onderdeel van de activiteit maakt het bataljon gebruik van geavanceerde observatiemiddelen om terroristische infrastructuur, tunnelschachten en antitankposities en observatie van de terroristische organisatie Hamas te lokaliseren en in samenwerking met leidende inlichtingendiensten om snelle vuurcirkels te sluiten en aan te vallen.


414 strijders identificeerden en hielpen bij het aanvallen van tientallen observatiemiddelen en observatieposten van de terroristische organisatie Hamas, wat leidde tot fatale schade aan de observatiecapaciteiten en operaties van de terroristische organisatie. Als onderdeel van hun activiteiten in de noordelijke Gazastrook identificeerden zij luchtafweer- en luchtafweerraketlanceringsposities opgezet door Hamas-terroristen, leidden het vuur en leidden tot een snelle en nauwkeurige sluiting van de cirkel."Beginnend met die brute aanval werkte het bataljon met vastberadenheid en vastberadenheid om Hamas te lokaliseren en te raken, te beginnen met het lokaliseren en raken van vijandelijke middelen, en verder met operationele schachten die werden aangevallen", zei luitenant-kolonel "A".


505 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page