top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Deze week vond een reeks oefeningen plaats om de paraatheid aan de noordgrens te vergroten en oorlogsvoering in Libanon te simuleren

Foto IDF woordvoerder


Het Noordelijk Commando blijft de paraatheid en voorbereiding voor verschillende gevechtsscenario's in het noorden verbeteren. Eerder deze week namen de reservebataljons van de 6e Brigade deel aan een oefening op brigadeniveau in West-Galilea, onder leiding van het Ground Forces Training Center.


Bij de oefening waarin oorlogsvoering in Libanon werd gesimuleerd, oefenden infanterie-, pantser- en technische strijdkrachten naast logistiek en communicatie ondersteunend personeel operationele samenwerking op ruige en complexe terreinen met behulp van camouflage- en gevechtstechnieken.


Sinds het begin van de oorlog verdedigt de 6e Brigade de noordgrens van Israël, met een brede inzet van soldaten van Rosh HaNikra tot de Golanhoogvlakte.Tijdens een oefening uitgevoerd door de 91st Division trainden het hoofdkwartier van de divisie en zijn commandanten voor een verscheidenheid aan scenario's om de gereedheid voor een operatie in deze arena te versnellen.


De 769e Brigade hield ook een oefening naast de Israëlische luchtmacht en het logistieke korps van het Noordelijk Commando, om te trainen voor een scenario van snelle bevoorrading vanuit de lucht aan grondtroepen die in vijandelijk gebied opereren.

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page