top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Elon Musk bezocht met premier Netanyahu Kfar Aza die hard op 'Black Shabbat' is getroffen


Screenshot YouTube


Elon Musk, de rijkste man ter wereld, landde maandagochtend in Israël, en bezocht vergezeld door premier Netanyahu het op 'Black Shabbat' zo hard getroffen Kfar Aza. Daar werden hem de verschrikkingen getoond van het bloedbad dat in deze kibboets had plaatsgevonden.


Verwacht dat Musk later op maandag de horrorfilm zal bekijken die is voorbereid door de IDF en verder minister Benny Gantz en president Yitzhak Herzog zal ontmoeten .


Met een beschermend vest op zijn lichaam liepen de man van 'X' en Tesla door Kfar Aza en zag de verbrande huizen en de lege en vernielde kibboets. Tijdens het bezoek sprak Musk met waarnemend hoofd van de Negev Council, Yossi Keren, en met een vertegenwoordiger van de IDF-woordvoerder Liad Diamond, die hem een ​​uitgebreide uitleg gaf van wat voor verschrikkelijks er die bewuste zaterdag in deze kibboets had plaatsgevonden.Hij werd ook naar het huis gebracht van het veiligheidshoofd van de gemeenschap, Ofir Libstein, die omkwam in een vuurgevecht met de terroristen.


Foto Amos Ben Gershom / GPO


Musk hoorde ook het verhaal van de Israëlisch-Amerikaanse peuter Avigail Idan, 4, die naar Gaza werd ontvoerd en gisteren werd vrijgelaten als onderdeel van een gijzeling, en moet horen dat haar ouders die 7e oktober door Hamas terroristen zijn vermoord.

399 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page