top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: grote IDF veldoefening in het veld en cyberspace aan noordgrens afgerond

Foto IDF woordvoerder


Het Noordelijk Commando en de Directie Cyberdefensie oefenden de inzet van militairen en de inzet van technologische middelen in de gehele sector. De oefening simuleerde gevechten in de digitale arena.


Het commandohoofdkwartier trainde de reservisten op basis van operationele plannen en samenwerking tussen de verschillende eenheden van het commando - om operationele reacties op elk mogelijk scenario voor te bereiden.


In een andere oefening trainde de 210e Divisie op verschillende scenario's waarbij tegelijkertijd de Libanese en Syrische arena's betrokken waren.De reservisten van de elite Alpinisteneenheid oefenden hun operationele missie terwijl ze zich voorbereiden op complexe gevechten in stedelijke gebieden.


Tijdens de oefening van de 282nd Armoured Brigade trainden de artilleriesoldaten een snelle overgang van routine naar de noodtoestand als onderdeel van het waarborgen van de paraatheid voor een verscheidenheid aan scenario's in het noorden.


Bij de oefening van de Alpinisteneenheid oefenden de reservisten van de eenheid hun operationele missie terwijl ze zich voorbereidden op complexe gevechten in de bebouwde kom.

Foto IDF woordvoerder

131 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page