top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Hamas commandocentrum onder kinderziekenhuis waar gijzelaars werden vastgehouden


Foto IDF woordvoerder


Beelden van het Rantisi kinderziekenhuis in Gaza: op de kelderverdieping werd een kamer gevonden met borden die erop wezen dat daar een aantal van de gijzelaars werden vastgehouden, een ondergronds commandocentrum en een kamer vol wapens in het ziekenhuis


Foto IDF woordvoerder


De IDF-woordvoerder presenteert voor het eerst fotografisch bewijsmateriaal van operaties van Flotilla 13 (speciale troepen) en het 401st Brigade Combat Team in het "Rantisi" ziekenhuis.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operaties vonden IDF-troepen veel wapens in de kelder van het ziekenhuis, waaronder explosievengordels, granaten, wapens en RPG-raketten.


Foto IDF woordvoerder


Er werd ook een motorfiets met schietsporen op de vloer gevonden, die door Hamas-terroristen werd gebruikt bij het bloedbad van 7 oktober.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien werden op de kelderverdieping borden gevonden die erop wezen dat er gijzelaars in de kamer werden vastgehouden.


Foto IDF woordvoerder

Vanuit het ziekenhuis hebben IDF-troepen een operationele tunnelschacht blootgelegd, die naar het gebied van het huis van een hoge marinecommandant leidt.


Foto IDF woordvoerder


590 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page