top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: het gesprek van de stafchef met brigadegeneraal van de Golani's tijdens een vlucht over Gaza


Foto IDF woordvoerder


De stafchef, luitenant-kolonel Hertzi Halevi, vloog over de Gazastrook met de stafchef van de luchtmacht en de commandant van Squadron 100.


Tijdens de vlucht sprak hij met de commandant van de Golani Brigade:De stafchef: ‘Hier op de top van de heuvel zagen we iemand met de Southern Tiger naar Petah gaan en terugkomen. Bent u dat?"

Brigadegeneraal Golani: "Positief. Op dit moment zwaaien we met de vlag van brigade nummer 1 en de vlag van land nummer 1."

De stafchef: ‘Hoe gaat het met de mensen aan de top?’

Brigadegeneraal Golani: ‘Uitstekend. Vechtlust, toewijding aan de missie, bereid en klaar om te vechten, en klaar om verder te gaan. Tot de overwinning.

Stafchef: "Geef het aan al uw mensen door, jullie doen belangrijk werk, uitstekend werk, jullie allemaal. Jullie hebben hier de scherpe ogen van de luchtmacht boven jullie, en de hele IDF werkt eraan om jullie vooruit te helpen, te slagen, tot de overwinning."

Brigadegeneraal Golani: "Dank u, commandant, we voelen het. Werken bij de luchtmacht en met iedereen is net zo geweldig."235 weergaven0 opmerkingen
bottom of page