top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Hij richtte bedrijven op voor Palestijnen, nu is zijn dochter vermoord door Palestijnen


Eyal Waldman. Foto social media


Eyal Waldman, een Israëlische hightechmagnaat en oprichter en CEO van Mellanox Technologies, richtte vijf jaar geleden onderzoeks- en ontwikkelingscentra op, eerst in Judea en Samaria (Palestijns) en vervolgens twee jaar geleden in Gaza, waar hij honderden Arabisch-Palestijnse ontwikkelaars in dienst had.


Hij zei toen altijd: “We hebben tegenwoordig veel werknemers in Gaza. Er zijn getalenteerde en slimme mensen, economisch gezien zal het vruchten afwerpen. We hebben goed personeel, binnen een tijdzone, zeer gemotiveerd, toegankelijk en met kansen.


En ik geloof dat dit heel belangrijk is om de twee naties bij elkaar te brengen. Vroeger waren mensen bang voor elkaar en praatten niet. Maar het positieve ontstaat wanneer mensen gaan samenwerken en zien dat de spanning afneemt en de samenwerking werkt. Het is goed voor alle partijen."


Op 7 oktober 2023 kwamen Palestijnse terroristen uit Gaza en vermoordden zijn 24-jarige dochter Danielle op minder dan anderhalve kilometer van de plek waar haar vader de meest innovatieve fabriek voor inwoners van Gaza had geopend.


Hieronder het interview waarin hij praat over de dood van zijn dochter:

695 weergaven2 opmerkingen

2 commentaires


HansLa23+
01 nov. 2023

Deze monsters maken geen onderscheid in wie ze vermoorden . Ze zullen worden vernietigd 🇮🇱 .

J'aime

GERT reininga
01 nov. 2023

Sterkte

J'aime
bottom of page