top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Hoe een moskee in Jenin als opslagplaats van wapens en explosieven werd gebruikt


Foto IDF-woordvoerder


IDF-soldaten handelden op basis van nauwkeurige ISA-inlichtingen om wapens in beslag te nemen en schachten te neutraliseren die werden gebruikt door terroristische organisaties in de Al-Anatsari-moskee in het Jenin-kamp.De soldaten gebruikten geavanceerde technologische hulpmiddelen om de terroristische infrastructuur in het gebouw te onderzoeken.Bovendien traden tijdens de activiteiten honden van de "Oketz" -eenheid op in het gebied om tactische informatie door te geven aan de manoeuvreerkrachten.


Luitenant-kolonel Richard Hecht, IDF International Woordvoerder: “Plaatsen van aanbidding mogen nooit worden gebruikt als dekmantel voor terroristische activiteiten. Dit is een voorbeeld van de cynische uitbuiting van onschuldige burgers door Palestijnse terroristische groeperingen die in het Jenin-kamp opereren.”155 weergaven1 opmerking

1 comentario


Roni Stoker
Roni Stoker
04 jul 2023

De geschiedenis leert ons dat de stad Jenin is te vergelijken met een kankergezwel die na een bestraling, na paar jaar, steeds weer terugkeert. Het zou geen slecht idee zijn, om deze stad weer selectief te bombarderen, en plekken waar terroristen zitten tot ruinen te veranderen.

Me gusta
bottom of page