top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IAF straaljagers hebben twee terroristen en een terreurcel in Gaza uitgeschakeld

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in de centrale Gaza-corridor, waarbij ze de afgelopen dag een aantal terroristen hebben geëlimineerd en de terroristische infrastructuur in het gebied hebben vernietigd.


Tijdens een van de aanvallen identificeerden IDF-troepen twee terroristen die probeerden raketten richting Israëlisch grondgebied te lanceren. Als reactie hierop hebben IAF-straaljagers de terroristen getroffen en de lanceerkuil vernietigd, evenals de wapenopslagplaats waarin een van de terroristen zich na de lanceringspoging bevond.Bovendien troffen IAF-straaljagers terroristische infrastructuur in het gebied van Shati, waar Hamas-terroristen, die lanceringen afvuurden op IDF-troepen in centraal Gaza, opereerden.

Gisteren (woensdag) schakelde IAF-vliegtuigen een Hamas-sluipschutter-terroristencel uit in het gebied van Nuseirat tijdens een precieze luchtaanval.


Daarnaast hebben IAF-straaljagers en -vliegtuigen gedurende de dag meer dan dertig Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, waaronder wapenopslagfaciliteiten, terroristische cellen, militaire structuren en aanvullende terroristische infrastructuur.

332 weergaven1 opmerking

1 Comment


P Bakker
P Bakker
Apr 25

Goed bezig IDF. Dat Israël gezegend mag zijn

Like
bottom of page