top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IAI zal ADA anti-jam GPS-systemen verkopen aan Zuid- Korea

Foto Israel Aerospace Industries


Israel Aerospace Industries (IAI) heeft een contract toegekend gekregen voor de levering van ADA (GPS Anti-Jamming System) voor de tweede faseproductie van LAH in de Republiek Korea.


Israel Aerospace Industries (IAI) heeft aangekondigd dat het een contract heeft getekend met Korea Aerospace Industries (KAI) om zijn ADA-systeem voor de tweede faseproductie van Light Armed Helicopters (LAH) te leveren tijdens de Seoul ADEX 2023-tentoonstelling. Volgens het contract zal IAI zijn ADA-systeem leveren, een GPS Anti-Jamming-oplossing die in staat is om interferenties van meerdere stoorzenders uit verschillende richtingen te onderdrukken, voor seriële installatie op LAH-platforms.


Foto IAI


In 2017 werd het ADA-systeem van IAI door de Defense Acquisition Program Administration (DAPA) geselecteerd om te worden geïnstalleerd op verschillende platforms van de luchtmacht, de marine en het leger van de Republiek Korea. Het contract omvatte de systeeminstallatie, het testen en de luchtwaardigheidscertificering voor zowel de vaste vleugel als de draaivleugel. Als onderdeel van het LAH-programma heeft KAI met succes de integratie van het ADA-systeem op LAH-prototypes uitgevoerd.


Het ADA-systeem kan eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande navigatieoplossingen van lucht-, oppervlakte- en maritieme platforms en geleide munitie. Het werkt gelijktijdig in de L1- en L2-banden, ondersteunt C/A- en P(Y)-signalen en beschikt over voorzieningen voor M-code-golfvorm.IAI heeft meer dan 20 jaar bewezen ervaring in het leveren van hoogwaardige GNSS-antijammingoplossingen voor de meest uitdagende vereisten. Het ADA-systeem van IAI is een volwassen, beproefd en gecertificeerd systeem dat effectief is tegen alle vormen van jamming en een continue werking onder uitdagende omgevingen mogelijk maakt. De systeemprestaties zijn door verschillende klanten wereldwijd intensief getest in operationele scenario's met meerdere stoorzenders, wat uitzonderlijke prestaties aantoont.

Boaz Levy, President en CEO van IAI: "De recente transacties van IAI dienen als een bewijs van de impactvolle samenwerkingen van het bedrijf op het wereldtoneel, en onderstrepen het vertrouwen dat landen over de hele wereld stellen in de innovatieve oplossingen van IAI, die zich in de voorhoede van de technologie bevinden. We zijn er trots op dat we het economische groeitraject van het bedrijf kunnen ondersteunen, terwijl we standvastig naast de IDF en de veiligheidstroepen staan, toegewijd aan het dienen van onze klanten in zowel tijden van conflict als routinematige operaties.”

Dit contract betekent een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking, aangezien IAI op het punt staat zijn Adaptive Defense Antenna (ADA)-systeem, een GPS Anti-Jamming-oplossing, te leveren voor de tweede faseproductie van de Light Armed Helicopter (LAH) in de Republiek Korea. Met de mogelijkheid om interferenties van meerdere stoorzenders in verschillende richtingen te onderdrukken, is het ADA-systeem een voorbeeld van onze toewijding om de grootst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen in kritieke defensietoepassingen.”
203 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page