israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF arresteerde 24 gezochte personen in Judea en Samaria


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen nacht arresteerden IDF troepen 24 gezochte personen in Judea en Samaria en namen verschillende wapens in beslag.


Tijdens de operatie in de stad Ramallah, in de dorpen Silwad, Marach Rabah, Beit Sira, Siris, het vluchtelingenkamp Al-Aida en het vluchtelingenkamp Jilzon, arresteerden de troepen tien gezochte personen.


Tijdens de terugtrekking van de troepen uit de stad Ramallah ontstond er onrust; de strijders reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven. In Beit Sira gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten, die ook reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven. Bij de activiteit in Beit Omer gooiden verdachten stenen en explosieven naar de strijders, die reageerden door te schieten. In het vluchtelingenkamp Al-Aida hebben de troepen een verdovingsgranaat gelokaliseerd en in beslag genomen.


Tijdens een operatie in het dorp Deir Tzamat werden vier verdachten gearresteerd en werden een Carlo-geweer, een pistool, twee patronen, munitie en een granaat gelokaliseerd en in beslag genomen. Ook hebben de troepen, na een tip die gisteravond door IDF-strijders werd ontvangen, een wapen van het type M-16 en een patroon gelokaliseerd en in beslag genomen die in de grond in de stad Hebron waren begraven.


Foto IDF woordvoerder


Bij een operatie ter bestrijding van terrorisme in Kfar Salem werden drie gezochte personen gearresteerd. Een andere gezochte persoon werd gearresteerd tijdens een proactieve operatie in het gebied van de Bekaa en Emekim Divisie. In de stad Nablus, in de dorpen Burka, Beitot, Orif en Beit Rima, werden nog zes gezochte personen gearresteerd. Tijdens de operatie in Nablus schoten gewapende mannen dichtbij de strijdmacht, de jagers lokaliseerden zes patronen en rugzakken en namen deze in beslag.


Foto IDF woordvoerder


Verdachten gooiden molotovcocktails naar de strijders in de huizen en in het dorp Blain gooiden verdachten stenen naar de strijders. In Beit Rima gooiden verdachten stenen, schoten vuurwerk en gooiden molotovcocktails naar de strijdkrachten, er werd lichte schade aan militaire voertuigen toegebracht, tijdens de activiteit lokaliseerden de strijders munitie en namen ze deze in beslag.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Er vallen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.43 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws