top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF arresteerde 2 familieleden van terrorist die aanslag in Tel Aviv pleegde


Screenshot video


IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie opereerden de afgelopen nacht in de stad Ni'lin om de residentie in kaart te brengen van de terrorist die gisteren de terreuraanslag in Tel Aviv pleegde. Twee leden van de familie van de terrorist werden aangehouden en overgebracht naar ISA voor verder verhoor.


Tijdens de activiteit slingerden verdachten explosieven, tientallen molotovcocktails en stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met kogels van kaliber .22. Er is een treffer vastgesteld.


Bovendien opereerden de troepen in de stad Tulkarm. Tijdens de activiteit schoten verschillende gewapende schutters op de strijdkrachten en werden treffers op een militair voertuig geïdentificeerd. De troepen reageerden met scherp vuur.Later werd vanuit een passerend voertuig geschoten op de strijdkrachten, die met scherp op de gewapende schutter reageerden. Verder slingerden verdachten explosieven naar de strijdkrachten.


Eerder deze ochtend arriveerde een terrorist gewapend met messen en explosieven in het Dorot Illit-gebied. De eigenaar van het land zag de terrorist en schoot op hem en de terrorist werd geneutraliseerd. Veiligheidstroepen doorzochten het gebied en ter plaatse werden geen andere verdachten gevonden.


Foto IDF-woordvoerder

100 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page