top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF arresteerden negen gezochte personen in Judea en Samaria en vonden hoeveelheden wapens


Foto IDF woordvoerder


Bij een activiteit om de terroristische infrastructuur in het Jenin-vluchtelingenkamp van de Menasha Brigade te dwarsbomen, hebben technische hulpmiddelen tientallen geïmproviseerde explosieven blootgelegd en vernietigd.


Bovendien viel een IDF-vliegtuig vanuit de lucht bewapende mannen aan die onze strijdkrachten in gevaar brachten. Als onderdeel van de activiteit schoten en gooiden terroristen explosieven naar de strijdkrachten die reageerden door op hen te schieten.In het dorp Yavd in Menashe hebben de strijders een aantal wapens en een explosief gelokaliseerd en in beslag genomen, in Bethlehem werd een geïmproviseerd wapen gevonden.


Foto IDF woordvoerder


Daarnaast werd gisteren (woensdag) melding gemaakt van het voornemen om het huis waar de terrorist Hamed Sabah woonde in Kfar Orif in beslag te nemen en te vernietigen. De terrorist was samen met andere terroristen partner bij de aanval op het tankstation en restaurant in Baali, die plaatsvond op 20 juni 2023, waarbij vier mensen werden vermoord en anderen gewond raakten.


Foto IDF woordvoerder


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 1.430 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ruim 900 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.
168 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page