top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF arresteert 15 terreurverdachten en neemt wapens in beslag


Foto IDF-woordvoerder


Ook de afgelopen nacht voerde de IDF en Shin Bet antiterrorismeactiviteiten uit in een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Luban e-Sharkiya, Silwad, Shuweika, Baqa, Bayt Awa en Ibiddya, waarbij in totaal 15 terreurverdachten werden gearresteer den wapens in beslag werden genomen.


De strijdkrachten opereerden in de steden Surif, Tekoa en Doha en arresteerden drie gezochte personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de activiteit in het Dheisha kamp arresteerden de troepen een andere gezochte terreurverdachte. Tijdens deze activiteit slingerden Palestijnen explosieven en stenen naar de strijdkrachten die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden.


Bovendien opereerden IDF-soldaten in de steden Jaba', Quatanna en Bayt Duqu, en arresteerden vijf terreurverdachten, terwijl de troepen drie gezochte terreurverdachten in de steden Dhahiriya en Hebron arresteerden.


Tegelijkertijd opereerden de troepen in de stad Ni'lin en arresteerden twee gezochte verdachten.


Tijdens de operatie in het Balata-kamp, ​​in de stad Nablus, schoten verschillende Palestijnen op de troepen die met scherp reageerden, er werd een treffer geïdentificeerd.


IDF-soldaten opereerden ook in de steden Ichtaba en Fahma, arresteerden een gezochte verdachte en namen twee jachtgeweren en twee airsoft pistolen in beslag


Foto IDF-woordvoerder


De verdachten zijn overgedragen aan veiligheidstroepen voor verder verhoor.


43 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page