top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF arresteert drie Lion's Den terroristen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Vanmorgen opereerden IDF- en ISA-troepen opnieuw in de stad Nablus tegen de terroristische groepering “Lion’s Den” (“Arin Alousud”). Tijdens de activiteit voerden de troepen invallen uit in een aantal gebouwen en arresteerden drie agenten van de "Lion's Den" die worden verdacht van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. In de omgeving zijn schoten gehoord.


De troepen arresteerden Muhammad Al-Nabulsi, de broer van Ibrahim Al-Nabulsi (een terrorist die in augustus het doelwit was van en gedood werd door Israëlische veiligheidstroepen). Muhammad Al-Nabulsi werd verdacht van wapenbezit, het vervaardigen van explosieven en betrokkenheid bij de terroristische groepering "Lion's Den". Er is nog een persoon aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in de stad Huwara op 19 september 2022, waarbij een terrorist vanuit een passerend voertuig op een Israëlisch voertuig schoot. Verder werd een extra terroristische groepering van de "Lion's Den" aangehouden, die wapens, een illegaal pistool en een geïmproviseerd wapen in zijn bezit had.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Parallel aan de activiteiten in de stad Nablus voerden veiligheidstroepen terrorismebestrijdingsactiviteiten uit op verschillende locaties in Judea en Samaria, waaronder de steden Dura, Tarqumiyah, Al 'Eizariya, Bayt Fajar en Tekoa.


Tijdens de activiteit in de stad Bidu werden vier personen aangehouden die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Verdachten in het gebied gooiden stenen naar de soldaten, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


De strijdkrachten opereerden ook in de stad Jaba' en ondervroegen meer dan drie personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten en arresteerden drie extra gezochte verdachten.


Daarnaast hielden de militairen drie gezochte verdachten aan in de stad Azzun.46 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page