top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF blijft vechten; Eliminatie van honderden terroristen, vernietiging van terroristische infrastructuur en ondergrondse tunnelroutes

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de 98e Divisie zijn in hevige gevechten verwikkeld in het hart van Jabaliya. De operatie op divisieniveau wordt geleid door de gevechtsteams van de 7e, 460e en Parachutistenbrigades.


Tot nu toe hebben de soldaten meer dan 200 terroristen geëlimineerd, de terroristische infrastructuur vernietigd en ondergrondse tunnels zowel vanaf de grond als vanuit de lucht vernietigd. De soldaten hebben lanceergebieden gelokaliseerd en tientallen raket- en mortierwerpers vernietigd.In het centrum van de Gazastrook voeren soldaten van de 99e Divisie gerichte aanvallen uit op de vijandelijke infrastructuur, terwijl ze ook opereren om het gebied van de Centrale Gazastrookcorridor te beschermen. Dit volgde op de voltooiing van een operatie op divisieniveau vorige week in het Zeitoun gebied, waarbij terroristen werden geëlimineerd in gevechten van dichtbij.

Foto IDF woordvoerder


In het oosten van Rafah verdiepen de soldaten van de 162e Divisie hun operaties, zowel boven als onder de grond. De soldaten van de Givati, de 401e, de Commando en de 12e Brigade opereren tegen de terroristische infrastructuur, lokaliseren veel wapens, waaronder lanceerinrichtingen en explosieven, en elimineren terroristen in het gebied.


Tot nu toe hebben de soldaten meer dan 130 terroristen geëlimineerd. De soldaten hebben tientallen tunnelschachten en een aantal belangrijke ondergrondse tunnelroutes gelokaliseerd die momenteel worden verkend en vernietigd.

643 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page