top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF blijft vechten in de hele Gazastrook; gewapende terroristen gedood en talloze Hamas-terreurdoelen getroffen

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag heeft de IDF talloze Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, waaronder operationele commandocentra, militaire structuren, lanceerposten en aanvullende doelen. Bovendien werden verschillende terreurdoelen vanuit de lucht aangevallen om grondtroepen in de Gazastrook te helpen.


In het zuiden van Gaza blijven IDF-troepen gerichte aanvallen uitvoeren op terreurdoelen. De troepen hebben de afgelopen dag verschillende terroristen gedood. Tijdens gevechten identificeerden IDF-troepen twee terroristen via een drone. Eén van de terroristen opende het vuur op de drone en de twee terroristen werden gedood. De troepen hebben ook een explosief blootgelegd en geneutraliseerd dat was geplaatst in een gebied waarin zij opereerden.Bovendien doodden IDF-troepen in Khan Yunis twaalf terroristen tijdens ontmoetingen.

In centraal Gaza hebben IDF-troepen de afgelopen dag verschillende terroristen gedood. Tijdens een van de operaties identificeerden IAF-troepen een terroristencel in de buurt van IDF-grondtroepen. Minuten later werd de terroristencel getroffen en werden verschillende terroristen gedood.


In het noorden van Gaza bestuurden IDF-troepen een vliegtuig dat een aantal Hamas-terreurdoelen trof. Tijdens de aanvallen werd een ondergeschikte van de commandant van het Sabra-bataljon gedood. Bovendien trof een vliegtuig drie Hamas-terroristen die zich in een voertuig bevonden.

367 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page