top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF breidt activiteiten in Gaza uit en kwam in gevecht met terroristen die werden gedood


Screenshot video


De IDF breidt haar activiteiten in de Gazastrook uit; De afgelopen dag opereerden troepen van de 36e Divisie in het Zaytun-gebied, en troepen van de 162e Divisie opereerden in het Jabalya-gebied. Tijdens de operationele activiteit kwamen de troepen talloze terroristen tegen.


Het Zuidelijk Commando gaat door met het uitbreiden van zijn operationele activiteiten in extra wijken in de Gazastrook en voerde operationele activiteiten uit in de gebieden Zaytun en Jabalya om terroristen aan te vallen en de infrastructuur van Hamas aan te vallen.


Troepen van de 36e Divisie opereren tegen het “Zaytun”-bataljon van Hamas, een van de belangrijkste bataljons van Hamas, in de buurt van Zaytun in Gaza-stad. Tegelijkertijd opereren er extra troepen aan de rand van Zaytun, waaronder Sheikh Ijlin en Rimal, die de gebieden ontdoen van terroristen en de terreurinfrastructuur aanvallen. Zoals in deze video waar terroristen worden aangevallen die IDF soldaten met RPG's beschoten.


Troepen van de 162e divisie opereren aan de rand van Jabalya. Het gebied is de thuisbasis van het commando- en controlecentrum van de Noordelijke Gazabrigade en waar een van de belangrijkste terreurbolwerken zich bevindt, waarin vier Hamas-bataljons opereren.


In onderstaande video worden Hamas terroristen gedood die een gebouw vol boopy traps hadden gestopt.Technische troepen, infanterie en gepantserde korpsen van de divisies, bijgestaan door de IAF, worden geconfronteerd met terroristen die opzettelijk vanuit burgergebieden opereren en proberen de troepen aan te vallen met behulp van antitankraketten en explosieven.


Tijdens de ontmoetingen werden talloze terroristen gedood en vielen de troepen een groot aantal terreurinfrastructuur aan, waaronder ondergrondse infrastructuur en belangrijke doelwitten van de terroristische organisatie.

755 weergaven1 opmerking
bottom of page