top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF dood man die verantwoordelijk was voor het bloedbad in Kibbutz Nirim


Screenshot video


Als onderdeel van de uitgebreide IDF-aanvallen op hoge Hamas leiders en de terreurinfrastructuur in de Gazastrook, hebben de IDF en ISA de Nukhba-commandant van de Hamas strijdkrachten in het zuiden van Khan Yunis gedood, die verantwoordelijk was voor het bloedbad in Kibbutz Nirim toen de gevechten begonnen.


Na inlichtingen van de ISA opereerden IDF-straaljagers in de Gazastrook en doodden gisteravond Billal Al Kedra, de Nukhba-commandant van de strijdkrachten in het zuiden van Khan Yunis, die verantwoordelijk was voor het bloedbad in de kibboets Nirim. Verschillende andere Hamas-en terreuragenten van de Islamitische Jihad werden ook gedood.


De IDF trof ook meer dan honderd militaire doelen in Zaytun, Khan Yunis en West-Jabaliya. Deze aanvallen hadden een impact op de capaciteiten van de terroristische organisatie Hamas, door zich te richten op haar operationele commandocentra, militaire complexen, tientallen lanceerinrichtingen, lanceerposten voor antitankraketten en observatieposten. Bovendien werden operationele commandocentra van de terroristische organisatie Islamitische Jihad getroffen.

543 weergaven0 opmerkingen
bottom of page