top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het Shifa-ziekenhuis

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IAF-straaljagers meer dan 60 terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder terreurtunnels, terroristische infrastructuur en militaire structuren waarin gewapende terroristen werden geïdentificeerd.


Terreurdoelen in het gebied van waaruit de lanceringen richting de stad Sderot werden afgevuurd, werden getroffen.De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het gebied van het Shifa-ziekenhuis, terwijl ze schade aan burgers, patiënten, medische teams en medische apparatuur voorkomen.


De afgelopen dag hebben de troepen wapens gelokaliseerd en verschillende terroristen in het ziekenhuisgebied aangevallen en geëlimineerd.


IDF-troepen blijven ook operationele activiteiten uitvoeren in de gebieden Al Amal en Al-Qarara, waarbij ze terroristen elimineren en gerichte aanvallen uitvoeren op de terroristische infrastructuur. Tijdens de activiteit vonden de troepen explosieven, granaten, wapens, vesten en een grote hoeveelheid munitie.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit op gebouwen die werden gebruikt door de terroristische organisatie Hamas. Tijdens de activiteit vonden de troepen AK-47's, militaire uniformen, patronen en militaire documenten. Bovendien werd de terroristische infrastructuur getroffen en werden terroristen geëlimineerd tijdens gezamenlijke operationele activiteiten van de IDF en de IAF.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien blijven IDF-troepen opereren in centraal Gaza, waarbij ze de afgelopen dag een aantal terroristen hebben uitgeschakeld. Naast de troepen werden twee terroristencellen geïdentificeerd, die door een vliegtuig werden uitgeschakeld.


Tijdens een andere aanval werd een extra terroristencel geïdentificeerd door een drone nabij de troepen, die vervolgens werd uitgeschakeld.


264 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page