top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en Shin Bet arresteerden zes gezochte terreurverdachten en namen wapens in beslag


Foto IDF-woordvoerder


IDF en Shin Bet troepen arresteerden zes gezochte terreurverdachten in Judea en Samaria; Drie van hen zijn betrokken bij de terrorismebestrijdingsoperatie in Nablus. Ook werd een hoeveelheid wapens in beslag genomen.


In een gezamenlijke operatie van de veiligheidstroepen opereerden IDF strijders donderdagvond, onder leiding van de Shin Bet, in verschillende wijken van de stad Nablus voor een terrorismebestrijdingsoperatie, waarbij ze drie gezochte personen arresteerden, en een aantal gebouwen doorzochten.


Tijdens de operatie schoten schutters op de strijdkrachten die met tegenvuur reageerden, en er werden verwondingen ontdekt.

Daarnaast gooiden verdachten een bom en gooiden stenen naar de strijders, die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


De strijders arresteerden drie gezochte mannen in de dorpen Tsida en Beit Omer, waar verdachten stenen gooiden en vuurwerk afschoten naar de strijdkrachten, die reageerden door in de lucht te schieten


Bovendien namen IDF-soldaten een M-16-geweer, patronen, munitie en vuurwerk in beslag in de stad Hebron en in het dorp Ebadiya.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page