top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en Shin Bet hebben 15 gezochte personen gearresteerd


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet arresteerden woensdagavond 15 gezochte personen in verschillende plaatsen in Judea en Samaria.


Tien gezochte personen werden gearresteerd in de stad Hebron en in de dorpen Ojah, Idna, Bla'in, Salem, Kobar en Hizma. Bij een activiteit in de stad Qalqilya werden stenen naar de strijdmachten gegooid die reageerde met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven. In Kfar El Bira ontstond een gewelddadige wanorde, de strijdkrachten gebruikten maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Foto IDF woordvoerder


In het dorp Abu Shahidim arresteerden de strijders een gezochte man. Tijdens deze activiteit werden molotovcocktails naar de soldaten gegooid, die reageerde met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Een andere gezochte persoon werd gearresteerd in het vluchtelingenkamp Balata. Tijdens deze operatie schoten gewapende mannen op de strijdmacht, die een drone van het bastiontype activeerde op gewapende mannen die in het gebied waren geïdentificeerd.


Tijdens de operatie in Kfar Halhol arresteerden de strijders twee gezochte mannen en lokaliseerden en namen ze een M-16 wapen, patronen, kogels, wapenonderdelen en militaire uitrusting in beslag. Tijdens deze activiteit werden er stenen en blokken naar de soldaten gegooid en ontstond schade aan militaire voertuigen. Bij een activiteit in het dorp Tubas schoten verdachten op de troepen.Ook gooide een aantal verdachten in de nacht (woensdag) molotovcocktails naar een militaire post nabij de nederzetting Psagot van de Binyamin Brigade. Een troepenmacht van eenheid 636 die ter plekke proactief actief was, identificeerde de verdachten en schoot op hen. Twee van de terroristen werden getroffen.
44 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page