top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO:IDF en Shin Bet hebben 28 gezochte personen in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF woordvoerder


De IDF en Shin Bet troepen arresteerden dinsdagvond 28 gezochte personen in Judea en Samaria en werd een illegaal huis van een Hamas-agent in Shukaba vernietigd en werd propagandamateriaal in beslag genomen tijdens een operatie tegen agenten van de terroristische organisatie Hamas.


Daarbij werden ongeveer twintig activisten gearresteerd en meegenomen voor ondervraging, en werden veel Hamas-vlaggen en brandgevaarlijk materiaal in beslag genomen.


Als onderdeel van de activiteiten van de strijders in het dorp Al Bira werd Hossein Muhammad Abu Quick, een hooggeplaatst lid van de Hamas-leiding op de Westbank, gearresteerd samen met verschillende andere hooggeplaatste terroristen van de terroristische organisatie die in Nablus werden gearresteerd.Bovendien hebben verschillende eenheden bij de arrestatieactiviteiten in Shvikha gewerkt aan de arrestatie van zes gezochte terroristische agenten.


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ongeveer 1.750 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.000 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

390 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page