top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en Shin Bet hebben 34 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria

Foto IDF wordvoerder


De Kafir brigade leidde de afgelopen avon en nacht een divisieoperatie om het terrorisme te bestrijden in de dorpen Tamon en Tubas in de Bekaa Valley.


Op aanwijzing van de Shin Bet arresteerden de strijdkrachten vijf gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, lokaliseerden wapens en ondervroegen nog meer verdachten. Tijdens de operatie gooiden terroristen explosieven naar de strijdkrachten, er vielen geen slachtoffers.Gedurende operaties in de nacht arresteerden de IDF en Shin Bet nog eens 29 gezochte personen in heel Judea en Samaria.


In Gilzon arresteerden de strijders zes gezochte mannen en in het dorp Jeva arresteerden de strijders twee gezochte mannen en vonden wapens. In Kfar Abush vonden de troepen wapens.

Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Er vielen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 3.450 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.500 banden hebben met Hamas.194 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page