top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en Shin Bet hebben 18 gezochte personen gearresteerd


Foto IDF woordvoerder


Bij een terreurbestrijdingsoperatie door IDF en Shin Bet in Kfar Nachlin arresteerden de strijdkrachten zes gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, lokaliseerden ze militair materieel en namen ze vier voertuigen in beslag.


Daarnaast werden zeven andere gezochte personen gearresteerd in de dorpen Doha, Askara, Beitat, Bardala, Al Bira en Turmusaiya.


In het vluchtelingenkamp Jilzon en in de stad Ramallah arresteerden de strijdkrachten nog twee gezochte personen, waaronder een hooggeplaatst lid van de Palestijnse Islamitische Jihad-terroristische organisatie. Ook hebben de strijdkrachten militair materieel en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen. Tijdens de activiteiten gooiden verdachten stenen en molotovcocktails en explosieven naar de strijders die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven. In het dorp Tarkomia hebben de troepen een vuurwapen, munitie en militaire uitrusting gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


De strijders arresteerden drie gezochte personen in het vluchtelingenkamp Daheisha.Tijdens de operatie gooiden de verdachten stenen, explosieven en molotovcocktails naar de strijdkrachten, die reageerden door demonstraties uiteen te drijven en te schieten. Een MGB-strijder raakte lichtgewond en werd voor medische behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Bovendien schoten verdachten tijdens de operatie van de strijdkrachten in het dorp Bil'in vuurwerk naar de strijdmacht, die reageerde met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.
35 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page