top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Video: IDF en veiligheidsdiensten arresteerden 15 gezochte terreurverdachten


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF en veiligheidsdienst weer in Judea en Samaria geopereerd op zoek naar terreurverdachten. De strijdkrachten opereerden vannacht onder meer in de dorpen Beit Rima, Habola, Telath, Tapuh, Horsa, Yatta, Bezaria en Ebidiya.


In de dorpen Beta, Deir al-Khateb en Zu'a werden drie gezochte terreurverdachten gearresteerd, terwijl op hetzelfde moment in Nablus twee terreurverdachten werden opgepakt. Tijdens de operatie in Nablus werden de soldaten beschoten, die richting bron van het vuur terugschoten.


Tijdens een operatie om vier gezochte personen te arresteren in de dorpen Arbona en Kfar Rei, en in de stad Tul Kerem, gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven. In de omgeving werden schoten gehoord. Bovendien namen de strijdkrachten wapens in beslag.


De strijdkrachten opereerden ook in de dorpen Beit Fajar en Beit Omer om twee gezochte personen te arresteren.


Bij de activiteit van de strijdkrachten in de dorpen Bidou en El Mo'air, werden twee gezochte personen gearresteerd. Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de soldaten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


Een andere gezochte persoon werd gearresteerd in het dorp Kharbat Etof .


De aangehouden gezochte personen zijn voor verder onderzoek naar de veiligheidsdiensten overgebracht.

31 weergaven1 opmerking

1 opmerking


Henk Vinke
Henk Vinke
14 dec. 2022

Helden

Like
bottom of page