top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidsdiensten arresteerden 7 gezochte terreurverdachten


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen nacht hebben IDF-soldaten en veiligheidsdiensten, in verschillend plaatsen in Judea en Samaria in totaal 7 gezochte terreurverdachten gearresteerd.


In het dorp Beit Sira werden drie gezochte personen gearresteerd die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Bovendien werd in het dorp Turmusaiya een gezochte persoon gearresteerd en werd zijn voertuig in beslag genomen.


In het dorp Shoyoch arresteerden de troepen een gezochte man. Tijdens de activiteit gooiden verschillende verdachten stenen naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


De strijdkrachten arresteerden twee gezochte personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in de stad Hebron en in het dorp El Fawar. In het dorp Yatma hebben de strijdkrachten een M-16-wapen en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


Er werd 's nachts geschoten vanuit een passerend voertuig in de buurt van het dorp Shavika, de IDF-strijdmacht die actief was in het gebied reageerde door op het voertuig te schieten. In het gebied van de Beit Hagai kruising, hebben de IDF-troepen het gebied doorzocht en verschillende rugzakken gevonden.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden overgedragen aan de veiligheidsdienst.43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page