top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidsdiensten hebben 11 terreurverdachten opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen avond en nacht hebben de IDF enables de Shin Bet weer geopereerd in een aantal locaties in Judea en Samaria en de Bekaa vallei en onder andere in de dorpen Safa, Beitilo, Borka, Anta, Beit Kahil, Beit Likia , Tuba's en Teysir terreurverdachten opgepakt.


De troepen opereerden in de Shomron om een ​​gezochte persoon in het vluchtelingenkamp Balata in de stad Nablus te arresteren. Tijdens de operatie schoten de soldaten op verdachten die op hen schoten. Tegelijkertijd arresteerden de troepen een andere gezochte persoon en namen ze wapens in beslag in het dorp Awarta.


Tijdens de activiteit van de soldaten om een ​​gezochte man te arresteren in de stad Kalkilia, in ontwikkelde zich gewelddadigheden, waarbij enige honderden demonstranten autobanden verbranden en molotovcocktails gooiden De troepen reageerden met gepaste maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


Daarnaast hebben de troepen nog twee gezochte personen gearresteerd en illegale wapens en een geïmproviseerd explosief gevonden in het dorp Silat al Haratiya.


De soldaten arresteerden verder drie gezochte personen in het vluchtelingenkamp El Arov.


Alle gearresteerde gezochte personen werden overgebracht voor verder onderzoek naar de veiligheidsdiensten.


Er voelen geen gewonden onder de IDF-soldaten.71 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page