top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF en veiligheidsdiensten hebben 16 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen avond en nacht opereerden de IDF en veiligheidsdiensten onder meer in de dorpen Orif, Harmela, Teko, Kifel Harat en in de stad Hebron, in Judea en Samaria, en werden in totaal 16 terreurverdachten gearresteerd.


In het dorp Hizma arresteerden de troepen zes gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Bij de activiteiten in de dorpen Katana en Ein Umm Ashrayat werden nog twee gezochte personen gearresteerd.


Tegelijkertijd opereerden de strijders in de stad Kalkilia en arresteerden ze een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens een operatie in Kfar Nelin arresteerden de troepen nog een andere gezochte persoon.


Ook opereerden de troepen in de stad Bethlehem en arresteerden ze daar een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


De IDF-soldaten die routinematig bezig waren op het Ganot-knooppunt zagen 's nachts een voertuig met vier Palestijnen erin, wat hun argwaan wekte.


De soldaten voerden een grondige doorzoeking van het voertuig uit en namen een illegaal mes en pistool in besla


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De strijdkrachten opereerden ook in het dorp Tamon en arresteerden een andere gezochte persoon.


De aangehouden personen zijn voor verder onderzoek door de troepen overgebracht naar de veiligheidsdiensten.
57 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page